Wednesday, November 25, 2009

Aku kt opis ari ni


Bila projek dh setel, xde ape nk dikerjakn lg dh, customer n boss pon x kacau, dh xyah nk berebut2 machine, dh xyah berdoa bagi masa lambat bjalan, xde nak bongih2 lagi dh buat keje, buleh dh la pas ni nk lari2 cabut dr opis.. rs lega betol..

... tapi bila sume keje dah setel

.. aku kat ofis ni


BOSAN GILO !! 



******blah la lu afad..

Monday, November 23, 2009

balik dr pasar

22 NOVEMBER 2009 SUNDAY
MASA : BARU BLK DARI PASAR BELI IKAN ~~ 9 am
LOCATION: TASIK CEMPAKA, BANGI
MOTIF: BUANG MASA & SKODENG ORANG

to improve shooting skills and madly after for the extreme beautiful photo...@ taman tasik cempaka.. just after bought ikan n sayo di pasar basah sek 1 bangi.. hahahahhahaha.. it just nothing. sila jgn tgk.

dgn harapan lens btukar function jd macro lens..





STUDENT.. caught on camera.. sambil pegang buku matematik..






Reflection...



NIGHT BEFORE
LOCATION : SUNWAY PYRAMID
MOTIF : BUANG KARAN



lebai n wife's baby.. makhluk Allah yg cantekkkk..

green bullet..

Wednesday, November 18, 2009

Klaka betol


Apela masalah wireman dia neh.. budus..





Monday, November 16, 2009

Saya budak baru belajar

Ahad 15 November 2009, OUTDOOR PHOTOGRAPHY CLASS by CEKGU SAUK, KLCC




pic above shoot by zulfadli

sauk.... aku tak paham... maappppp

 "photograph is combinatn btwn art and science" pas tu utk "great pic kena ada combinatn 3 element ptng shutter speed+ aperture + iso"

kopipes note cekgu..



Dark of filed n circle of confusion...?? aku yg confuse..



freeze motion~

framing

group photo.. 


Leading line - shoot 1

Leading line shoot 2


Brands ~~canon, sony, nikon

lunch @ madam kwan's

*TAK LAWA???? MEMANG PON... !!!













pic above shoot by ihsan harry, zulfadli n sauk




Thursday, November 12, 2009

perah otak

Cuba memerah otak utk start entry ni..

830 am
hmmm


855am
........


904am
........


939am

maapla xde idea plak...