Wednesday, November 25, 2009

Aku kt opis ari ni


Bila projek dh setel, xde ape nk dikerjakn lg dh, customer n boss pon x kacau, dh xyah nk berebut2 machine, dh xyah berdoa bagi masa lambat bjalan, xde nak bongih2 lagi dh buat keje, buleh dh la pas ni nk lari2 cabut dr opis.. rs lega betol..

... tapi bila sume keje dah setel

.. aku kat ofis ni


BOSAN GILO !! 



******blah la lu afad..

6 comments:

Kash said...

patut la asyik masuk lmabat je..xde keje rupenye

suriani said...

lek arr afad....xdak keja meh turun ajar sue wat blog ni kot leh jadi expert mcm afad...hehe

yuichiro said...

haha.. abg kashah tu pon samela ek xde keje.. dtg pon sama je time ngn afad..
sue~~ sue dh terer ape.. afad pon x expert lg..

IEYNA said...

beb raye balik poland tak...
hahhaha hang tau ke bawa motor nk jdk minah despatch ni :) hihihihi

irbas said...

boring tahap apa ni

yuichiro said...

boring tahap ultraman nehhh...

achin~~ aku blk kg, tp kejap je, xdo cuti.. x nmpk pon ko, nyuruk dlm rmh ko??