Friday, April 27, 2012

Year 1980's



 Rasanye time ni aku x wujud lagi..Rmh ni ialah design rumah felda dulu sebelum semua peneroka kt msia ni jd kaya raya n renovate rmh msg2.. Kat beskal ~ along n abg, yg bdiri kat atas tu mak.. she's soooo pretty.. napela aku tak ikut muka mak..:(

 transformation selepas 30 thn.. 


 september 1984- dr kanan, arwah nenek, angah, along, ank jiran n abang.. aku?? kt dlm rumah br nak blaja berjalan..huhu

mgkin dlm thn 1987 kot.. abaikn rupa aku yg mcm ank vietnam n pesen rmbut kami yg ala2 lady diana.. ini namanye trend. huhu




ni rupa kitorg selepas bertahun2.. yg plg comel pakai spec kt atas tu ialah org yg sama yg plg comel dlm gmbar ni.. HAHAHAHAHAHAHA.. 


Year:?? gmbar abah n mak dgn arwah atuk, nenek n sedara mara.. * tak dpt dikenal pasti sape..

 


Felda in 80's







kami sekarang.. wow.. berkembangggggg dgn maju nye.. haha... 



No comments: