Tuesday, September 25, 2012

Miss red is back!

Alhamdulillah.. syukur pada Allah atas rezeki Nya... miss red hubby yg kena curi bln feb yg lepas dh jumpa blk last week slps 8 bln.. mcm tak pecaya je..!! ingat dh rentung..

 skrg ni miss red dh de kat wshop dlm, tgh operate kasi ok.. 











Monday, September 24, 2012

Pangkor Island pulak...

Niat sebenar nak g makan seafood je kat Kuala Selangor.. last2 terlajak pulak kat pangkor nih.. huhu.. dating lagi.. yeay...

Jeram, Kuala Selangor.. 






 kampung nelayan, pangkor island.





my beloved one.. thank u dear.. 





Wednesday, September 19, 2012

Al fatihah untuk arwah nenek

Date 13 Sept 2012.. 6:40 am
Tgh siap2 nk g keje, hubby call n suruh ambil compassionate leave.. Nenek hubby meninggal.. malangnya, company tersayang aku ni tak cover utk grandparents, so tpaksa la ambik emergency leave.. Blk hari je ke melaka, kampung dan tpt arwah disemadikan.. Arwah dah lama sakit, lebih 2 tahun tbaring.. umur pun dh mcecah 77 thn.. aku sempat sekali je tgk.. alhamdulillah, sempat jugak tgk arwah walaupn dia mungkin tak berapa notice kedatangan aku dlm family beliau..
Semoga roh nya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan insan2 yang diredhai Allah.. Al-fatihah...


Tuesday, September 11, 2012

Beraya dgn kekasih

Selamat Hari Raya... Tahun pertama beraya dengan hubby...







mama in law~ Hajah intan yg sgtla penyayang
dan sporting..
    
Ayah mentua haji jaafar.. klon hubby..

 Selamat Hari Raya, Ampun dan Maaf jika ada kesalahan besar atau kecik, sedar atau tanpa sedar.. semoga hidup kita sentiasa diberkati Allah...




Tuesday, September 4, 2012

Mood: rindu mereka

mimpi mak n abah, mimpi hug abah.. rindu sgt kot.. tbangun tidur 530am sbb hati rasa sedih sgt2..kan dh nangis..

abah going to have surgery tomorrow.. semoga semuanya selamat dan abah kembali sihat.. 

love them sangat2.. tunggu anakanda balik...