Wednesday, September 19, 2012

Al fatihah untuk arwah nenek

Date 13 Sept 2012.. 6:40 am
Tgh siap2 nk g keje, hubby call n suruh ambil compassionate leave.. Nenek hubby meninggal.. malangnya, company tersayang aku ni tak cover utk grandparents, so tpaksa la ambik emergency leave.. Blk hari je ke melaka, kampung dan tpt arwah disemadikan.. Arwah dah lama sakit, lebih 2 tahun tbaring.. umur pun dh mcecah 77 thn.. aku sempat sekali je tgk.. alhamdulillah, sempat jugak tgk arwah walaupn dia mungkin tak berapa notice kedatangan aku dlm family beliau..
Semoga roh nya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan insan2 yang diredhai Allah.. Al-fatihah...


No comments: