Friday, March 29, 2013

3rd trimester sudah..

Dear my lil angel...
7 months lebih dh dok dlm tummy mama.. dah sgt2 lasak sekarang..mama tido pon dah tak lena tiap2 mlm.. asik kena free kick.. huhu.. tapi takpe... still happy walaupun tido x cukup, jalan dah tak balance n napas slalu sangkut.. ngeeeeee....

2 months to go.. semoga semuanya selamat n dipermudahkan...
sekarang tgh giat operasi shopping brg2 baby... yeay.. jom kita keringkan poket mr daddy.. checklist smpai 2-3 page nih.. gigih nak abeskan cepat, then boleh rest n tunggu anak mama deliver...

byknye story tak update lg.. apekan daya.. malas yg teramat.... huhu.. assalamualaikum.....

Tuesday, March 5, 2013

Bila la nak setel PRU ni


kalo sokong BN org tu tak beriman... what????????? istighfar jap...

Ehhh... terpolitik plak haku.. huhu..

Al-fatihah untuk pahlawan2 negara yang terkorban dalam misi mpertahankan negara di Sabah...


Friday, March 1, 2013

Me n tummy..

alamakkkkk... nyesalnye plak tak posing byk2 n elok2.. kan xde kenangan perot boncit.. korek punye korek ni je yg jmpa tp gmbar burok.. jadikla...

3months... leh pakai jeans lg.. huhu..

4 months.... br nmpak cikit baby bump.. :p
macam perut baru pas makan jek...




5 months ++ ... 




6 months... kecik??.. rasa macam abih besar dah.. as long as rama2 kecil mama sihat n tumbesaran nye normal, nothin' to be worry..