Thursday, August 29, 2013

Miss her..

lamanya rasa hari ni kat ofis.. bila la nk 530 nih.. dh rindu sesgt kat budak kenit nih.. mama miss u sgt2 hanna.. tnggu mama blk ye..


Friday, August 23, 2013

Raya lagi ke?

Assalamualaikum...

Halloooooooooooo..

Walaupn dh bmnggu2 raya, blh lg kot nk wish Selamat Hari Raya to all.. Alhmdulillah, last 2 year beraya sorg2, last year beraya berdua, thn ni beraya bertiga plop.. seronot!!!!.. thn depan xtau lg.. huhuhu..

Ampun n maaf kalau ada salah n silap saya pada sesiapa.. semoga semua org bahagia n gembira selalu..

2011


2012


2013


Tuesday, August 20, 2013

Assalamualaikum my lil' angel..

11 June 2013
9:55 am
Hospital Putrajaya
Baby girl
Berat 2.58 kg
Normal delivery

Alhamdulillah..

kehadiran yang di nanti.. anugerah dari Allah.. terima kasih n syukur tak terhingga di atas kurniaan-Nya.. Semoga aku dapat jadi ibu yang baik dan semoga Hanna Azzalea Binti Nor Zaidi menjadi anak yg solehah...

love at first sight... mama n papa love u so much sayang..




Hanna Azzalea  ('kasih sayang kekal abadi')

hello work, i m back.. sigh...

wow, lamanya x update pape story.. dh 3 hari start keje balik after longgggggg holiday.. malasnye rs nk start keje..

and dh 2 hari jugak hantar baby hanna kat rumah pengasuh dekat2 rumah tu.. feeling??? risau, nervous,takut, sedih n tersangatlaaaa rindu..

tiap kali lps hantar my lil princess n on the way g keje msti den nanges punye dlm kete.. rasa mcm tak adil kat dia n rs mcm aku ni bukan mommy yg baik sbb x dpt jg dia 24hrs.. rs rugi n x puas tgk dia setengah hari je...

sorry sayang, mama kena kerja.. sob sob...



hanna @ 2 months